Bio Alfredo Rabansky


Mensen en specifiek ‘gezichten’ staan in mijn werk centraal.

Ik maak bij voorkeur gezichten bestaande uit meerdere vormen die samen één gezicht vormen. De vormen staan in verhouding tot elkaar maar zijn niet door enige lijn met elkaar verbonden. Mijn genre laat zich typeren door een vorm van modernisme. Kazimir Malevich / Soll Lewitt zijn enige kunstenaars die mij aanspreken. De inspiratie die oppakte in mijn tijd in New York is tijdloos. De motivatie de (gezichts)figuren te maken die ik maak ligt in het onbegrip over hokjesdenken. Iedereen heeft immers een eigen gezicht en verdient het om gezien te worden.

Modern totems

Inspiratie: native Americans, Cuban Art, Malevich, Soll Lewitt

Techniek: acrylverf en lichte coating

Thema: het leven heeft twee kanten. Altijd.

Art-project EquAll-X

Inspiratie: mensen in het algemeen

Techniek: digitale kunst

Thema: ieder mens heeft een eigen gezicht en verdient het om gezien te worden

Pagina's: 1 2